عواصف

...جمعیتی که مثل آهن محکم می‌باشند و بادهای عواصف آن‌ها را نمی‌لغزاند و از حرب و جنگ ملول نمی‌شوند و بر خدا توکل می‌کنند

عواصف

...جمعیتی که مثل آهن محکم می‌باشند و بادهای عواصف آن‌ها را نمی‌لغزاند و از حرب و جنگ ملول نمی‌شوند و بر خدا توکل می‌کنند

عواصف
نویسندگان

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۳ ثبت شده است

۱۸
تیر
۹۳



بسم الله

متنی که مطالعه می‌کنید، اظهارات فائزه هاشمی رفسنجانی بهرمانی در مورد تقلب در انتخابات 88 در جریان یکی از شلوغی‌های خیابان نواب می‌باشد.


"

- خیلی‌ها سوال می‌کنند واقعاً تقلب شده تو انتخابات یا نه؟

فائزه: آره

- دیروز آقای احمدی نژاد گفت هیچ‌یک از نماینده‌های کاندیداها شکایتی نداشته

فائزه: چرا، امروز شورای نگهبان اعلام کرده دوتا از کاندیداها شکایت کردند

- نه نه نه! آقای محسن رضایی و میرحسین رو که می‌دونم، منظورم نماینده کاندیداها سر صندوق‌هاست

فائزه: قضیه اینه که این‌ها همه حاضرین رو بیرون کردند سر شمارش آراء، سر تجمیع آراء، این‌ها از 17خرداد دست هیئت‌های اجرایی می‌بودن، راهشون ندادند، یعنی توی تمامی مراحلی که قانون گفته ناظرین باید حضور داشته باشند راهشون ندادند، دوم، کارت ناظرین رو بخش عمده‌ایش رو ندادند، همه رو اعلام کردن سر صندوق‌ها بیایید بگیرید، این‌ها همه خلافه؛ بعد مثلاً من ایشون رو معرفی کردم برای این صندوق بعد فرستادنش اون‌ور شهر، چون اسم آدم‌ها روی صندوق‌هاست. کلی سیستم‌ رو بهم ریختن به خاطر اینکه افراد تازه بیان جاهاشون رو پیدا کنند که کجا باید بروند.

بعد پیامک‌ها قطع شد؛ ناظرین تمام برنامه ریزی‌هاشون روی این پیامک‌ها بود، یعنی کلی نشسته بودند سیستم داده بودند که هر کدوم رو یک کد داده بودند که از این طریق با هم ارتباط برقرار کنند، اصلاً رابطه‌ی بین ناظرین قطع شد، این خلاف‌هایی که مربوط به ناظرین بود.

الآن صندوق‌ها پُره احمدی نژاده یعنی اگر الآن بروند بازشماری کنند چیزی گیر کسی نمیاد! چون این‌ها پر کردند یعنی سندسازیشون کامله.

مطلب بعدی تعرفه‌هاست؛ تعرفه‌ها نبود یعنی از ساعت 12 ظهر به بعد بسیاری از شهرستان‌ها تعرفه تمام کردند، تعرفه هم نمی‌رسوندند؛ یکی دو جا مثلاً تعرفه رسوندند و دیگه نرسوندند؛ بعد 10 شب به بعد تلویزیون اعلام کرد که: "گفته‌ایم تا آخرین نفر رو رآی بگیرند، کسی نمانَد"

10 شب تمام صندوق‌ها بسته شد تازه بعضی جاها هم 9 شب بسته شد. مردم صف‌های طولانی پشت در ماندند؛ بعد سایت‌های خبری رو بستند، پیامک‌ها قطع شد، سیستم‌های ستادهای اطلاع‌رسانی ستادها رو مختل کردند.

اگر تقلب نبوده پس این کارها برای چی انجام شده؟ چرا این کارها رو کردند؟

این‌ها همه خودش پایه انتخابات مخدوشه، چون پایه انتخابات مخدوشه، اینا نمی‌گن برید بازشماری کنید رآی‌ها رو، چون صندوق‌ها درسته، یعنی اینا هرچی داشتند، ببینید، 57 میلیون تعرفه چاپ شد، یعنی 17 میلیون بیشتر از جمعیت رآی دهنده؛ اینا کجاست؟ اینا رو پر کردن ریختند داخل صندوق‌ها، صندوق‌ها کامله. همون آماری که اعلام می‌کنند داخلش هست؛ این‌ها حتماً دنبال بازشماری آراء نیستند.

ناظرین شورای نگهبان اصلاً گزارش ندارند چون بیرونشون کردند سر صندوق‌های شمارش آراء، صورتجلسه امضا نشده، سندی اصلاً این‌ها ندارند که بتوانند بر اساس اون سند...

- فقط یعنی با این همه تخلف...

فائزه: همه تخلف‌ها توی پایه بود. اگر می‌بینی ریگی به کفششون نمونده؛ خامنه‌ای توی این همه دوره کِی رهبر بوده؟ تنها دوره‌ای که رهبره الآنه! اون احمدی نژاد رو می‌خواد

"





برای دریافت فایل صوتی کلیک کنید




کاملاً بی ربط:
من به دنبال خدایی که بسوزاند مرا
هم‌چنان می‌گردم اما هم‌چنان بی‌فایده است


مطالب مرتبط:
  • مهدی رمضانی
۰۶
تیر
۹۳

بسم ا...


چندیست که مسئولان دانشگاه خیلی آزاد کمتر اسلامی مرقوم فرموده‌اند که:



نظر به اینکه مقوله حجاب و عفاف، موضوع فرهنگی بوده و نیاز به برنامه‌ها و راهکارهای خاص و تخصصی فرهنگی دارد لذا مقتضی است حراست واحدهای دانشگاهی از هرگونه مداخله در اجرای برنامه های مرتبط با موضوع مطروحه خودداری نموده و صرفا برابر شرح وظایف ذاتی ضمن رصد روند اجرای برنامه‌های معاونت‌های فرهنگی در صورت مشاهده تخلفات احتمالی اشخاص نسبت به تهیه و ارسال گزارش موارد، به متولی فرهنگی واحد اقدام نمایند؛ بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه دخالت بی مورد دفاتر حراست در موضوع صدرالاشاره طبق مقررات با افراد خاطی برخورد انضباطی خواهد شد.
 
تذکر1: در صورت تمایل ریاست واحد با شورای فرهنگی جهت مداخله و یا مشارکت حراست در اجرای برنامه‌های مرتبط با مسئله حجاب و عفاف می بایست موضوع به صورت مکتوب با ذکر حدود اختیارات و شرح وظایف خاص به حراست واحد ابلاغ و حراست نیز پس از انجام هرگونه اقدامی گزارش عملکرد خود را برای این مرکز ارسال نماید.
 
تذکر2: در صورتیکه مسئولین فرهنگی واحد در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و انضباطی در موضوع حجاب و عفاف و همچنین برخورد با افراد خاطی اقدامی نمودند، گزارش خود را به همراه مستندات به این مرکز ارسال تا جهت سلسله مراتب سازمانی ارسال گردد.


**********

البت که اینگونه اظهار نظرهای شاز در دولت تدبیر و امید (بخوانید: تفریط اکید) بعید به نظر نمی‌رسد و عجب نیست که هرکسی از جا بلند شود، اظهار نظری کند، عاروق روشنفکری در کند، حضار(=اعتدالیون) تشویقش کنند و بعد با افتخار سر جایش بنشیند!

فرقی هم نمی‌کند چه کسی اظهار نظر کند؛ روزی محمدباقر نوبخت به عنوان سخنگوی دولت، روزی حسام الدین آشنا به عنوان مشاور فرهنگی آقای روحانی، روزی حمید میرزاده به عنوان رئیس دانشگاه آزاد و...

و این نهضت همچنان ادامه دارد...


و اما کمی جدی‌تر؛

لیبرالیسم به صورت یک اصطلاح اندیشهٔ سیاسی، معانی زیادی داشته است، اما هرگز از اصل لاتین کلمه liber، به معنی آزاد، جدا نبوده است. این اصطلاح دلالت دارد بر دیدگاه یا خط مشی‌های کسانی که گرایش اولیه‌شان در سیاست و حکومت کسب یا حفظ میزان معینی آزادی از قید نظارت یا هدایت دولت یا عوامل دیگری است که ممکن است برای ارادهٔ انسانی نامطلوب به شمار آید.


بد نیست پاسخی به برخی اظهار نظرها بدهم؛


میرزاده: غوغاسالاران و جریان شارلاتانیسم خبری به دنبال بازداشتن مسئولان از پرداختن به وظایف اصلی‌شان هستند. ما نمی‌توانیم به جای کارهای اصلی، توان و دقت خود را برای مقابله با شارلاتانیسم خبری هدر دهیم.

بنده: وظیفه اصلی مسئولان چیست که شارلاتانیسم خبری(!) اجازه پرداختن به آن‌ها را نمی‌دهد؟ وظیفه‌ی مهم مسئولان حراست جز این است که با عوامل مخرب فضای تحصیلی مقابله کنند و اجازه بر هم زدن نظم فضای علمی را ندهند؟


روابط عمومی دانشگاه آزاد: دانشگاه آزاد یک دانشگاه علمی و نهادی اسلامی بوده و همواره از فرهنگ قرآنی و فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یک ارزش حمایت می‌کند، اما به دلیل اینکه حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی به شمار می‌رود، نمی‌توان در مورد آن با روش‌های فیزیکی، حراستی و انتظامی برخورد کرد، چرا که تجربه نشان داده برخوردهای خشونت‌آمیز در این موارد اثرگذاری کمتری دارد و این تجربه یعنی برخوردهای فیزیکی و حراستی ناموفق بوده است
بنده: آیا این نهاد اسلامی که ایضاً حامی فرهنگ قرآنی و فرهنگ حجاب و عفاف می‌باشد، نباید سیاستی در جهت حفظ و حراست این ارزش‌ها داشته باشد؟
برخورد خشونت آمیز در خصوص حجاب و عفاف به طور عام مطرود است؛ اما سخن اینجاست که آیا نباید با عده‌ای که قصد ساختارشکنی و اهانت و دهن کجی به مقدسات را دارند، برخورد شود؟ اتکا به راهکارهای فرهنگی کافیست؟ پس چه تفاوتی می‌کند عنوان "دانشگاه آزاد" با "دانشگاه آزاد اسلامی"؟ آیا این نوعی عوام فریبی نیست؟

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد خطاب به مدیران و رؤسای دفاتر حراست واحدهای دانشگاه آزاد: از هرگونه مداخله در موضوع حجاب و عفاف خودداری کنید
بنده: وقاحت در حرف به حرف این دستور به چشم می‌خورد؛ پس مبانی دینی چه می‌شود؟ آقای رئیس حراست، توجه داشته باشید که دانشگاه‌های خارجی هم قوانینی برای حجاب دانشجویان خود دارند؛ دانشگاه‌هایی که در کشورهای سکولار یا لیبرال هستند!
ولی دانشگاه آزاد که در کشور اسلامی واقع شده، اینگونه عمل می‌کند! حاشا!



دردنوشت: یادم نمی‌ره که کرسی آزاد اندیشی "حجاب" در دانشگاهمون لغو مجوز شد و چقدر دوندگی کردیم تا تونستیم احیاش کنیم... اونوقت آقایان می‌گن باید کار فرهنگی انجام داد!

کاملاً با ربط:
شششش<صدای بیسیم>
حاجی اینجا روسری‌ها عقب نشینی کردن... دشمن محاصرمون کرده؛ رو پشت بوم‌ها بمب‌های بشقابی گذاشته؛ قلب و فکرمون رو هدف گرفته؛ خیلی تلفات دادیم
حاجی اینجا دیگه مانتوها دکمه نداره... اونم با آستین‌های کوتاه؛ سلاح جدیدشون ساپرته... چشم اکثر جوونا رو آلوده کردن...
حاجی صدامو می‌شنوی؟
حاجی ما تا آخر ایستادیم...

شششش<صدای بیسیم>
قطع و وصل میشه... مجنون جان به گوشم

حاجی اوضاع خیلی خرابه... محاصره تنگ‌تر شده
اینجا شیاطین مدام شیمیایی می‌زنن
برادر به بچه‌ها خیلی تذکر می‌دیم به دستگاه امام حسین(ع) متوسل بشن؛ ولی انگار برای خیلی‌ها مهم نیست و اثری نداره...
عامل خفه کننده دیگه بوی گیاه نمی‌ده، بوی گناه می‌ده...
حاجی اینجا به خواهرا همش می‌گیم چادرتون رو حائل کنید تا بوی گناه مشامتون رو اذیت نکنه، ولی کو گوش شنوا؟

  • مهدی رمضانی
۰۵
تیر
۹۳


بسم ا...


مروری بر انتخابات 92؛ مروری بر گذشته؛

اصلاح طلبان دل به پیروزی هاشمی رفسنجانی بسته بودند، چرا که می‌دانستند در مقابل "عالیجناب سرخ پوش" نمی‌توانند قد علم کنند.

در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰، یعنی زمانی که هاشمی در اوج قدرت قرار داشت، همواره از او به عنوان نماینده راست سنتی نام برده می‌شد؛ سیاستمداری که بعدها توانست نیروهای وفادار به خود را در قالب حزب کارگزاران سازندگی سازماندهی کرده، ابتدا جناح چپ قدیم را منزوی و سپس راه خود را از جناح راست نیز جدا کرد.
هاشمی رفسنجانی در آن سال‌ها به عنوان شاخصِ جامعه روحانیت مبارز، قدرت را در دست گرفت و تلاش کرد چپ‌های انقلابی را از قدرت براند. مجموعه کش مکش‌هایی که از آن‌ها به عنوان تنش‌های روزافزون میان مجلس سوم و دولت پنجم یاد می‌شد.

در نهایت یاران هاشمی برای تفوق بر چپ‌های تندرو حزب کارگزاران را تشکیل دادند، حزبی که هویت وجودی خود را از هاشمی رفسنجانی داشت و هرچند بعدها مجبور شد در مواردی نسبت به حمایت هاشمی ناامید شود اما همواره این حزب تنها پناهگاه هاشمی در طول ۲۰ سال گذشته بوده است.

همچنین باید به خاطر داشت علی‌رغم نزدیکی اجباری اعضای این حزب به چپ‌های انقلابی در دوره‌های بعد از دوم خرداد، حزب همچنان هاشمی را پدر معنوی خود می‌دانست و اگر با چپ‌های اینک دوم خردادی شده ائتلاف می‌کرد، از سر اجبار بود نه آنکه این دو اعتقادی به سیاست‌های یکدیگر داشته باشند.


واقعیتی که برای هاشمی رفسنجانی نادیده گرفته می‌شود، به عبارت دیگر باید به خاطر داشت هاشمی رفسنجانی که در سال‌های پیشین و در اوج رقابت‌های میان چپ و راست توانست با زیرکی خود را از وابسته بودن به یکی از این دو جناح دور بدارد، اینبار و در اواخر عمر سیاسی‌اش هرگز تن به اصلاحات نخواهد داد، چه آنکه هاشمی اگر امروز از اصولگرایان ناراحت و عصبانی است، از رفتار سال‌های گذشته اصلاح طلبان هم چندان دل خوشی ندارد.

در واقع این اصلاح طلبان بودند که برای نخستین بار نقدهای صریحی علیه هاشمی در جامعه مطرح کردند و لقب "عالیجناب سرخ پوش" نیز از قلم یکی از همین روزنامه‌نگاران اصلاح طلب(=اکبر گنجی) بیرون تراوید و بر قبای آیت ا... چسبید.

مهدی هاشمی در مکالمه تلفنی با یک روزنامه نگار فراری به وی یادآوری می‌کند: این اصلاح طلبان بودند که برای نخستین بار علیه پدرم در انتخابات مجلس ششم موضع گرفتند و شایعات علیه هاشمی را در جامعه رواج دادند، موضوعی که خانواده هاشمی هرگز فراموش نخواهد کرد.

دولت سازندگی که هاشمی بسیار به بازتاب پیروزی‌های آن در جامعه امید داشت و در واقع ما حصل عمر سیاسی هاشمی بود، در زمان اصلاحات به شدت نقد می‌شد و اساساً خود لفظ "اصلاحات" نیز برای مقابله با دستاوردهای هاشمی و اصلاح امور تحت امر رئیس جمهور پیشین ابداع شد.



کاملاً بی ربط: آتش بگیر تا ببینی چه می‌کشم؛ احساس سوختن به تماشا نمی‌شود.

قبل نوشت: به مناسبت ششم تیرماه، سالروز ترور نافرجام مقام معظم رهبری

  • مهدی رمضانی